Use case drevet endring

Mette Krogsrud fra Schibsted vil snakke om hvordan og hvorfor Schibsted jobber med use case drevet endring på Endringskonferansen 15. oktober.

Mette Krogsrud er Chief People and Corporate Affairs Officer i Schibsted. Hun har lang erfaring fra ulike lederoller innenfor organisasjonsutvikling og konsernutvikling.

Kan du si litt om hva du skal snakke om, Mette?

Mette Krogsrud, Schibsted

Jeg vil si litt om situasjonen og endring utfra hva vi ser av trender mot Future of Work, og fortelle om hvorfor og hvordan vi jobber med use case drevet endring i Schibsted. Jeg vil vise eksempler og suksessfaktorer.

Jeg vil også snakke om endring som «læring i relasjon», som jeg skrev om min masteroppgave. Og så håper jeg å få noen refleksjoner fra deltagerne på konferansen om dette spennende temaet.

Og hvorfor skal folk ha lyst til å høre på ditt foredrag?

Vi har gjort og gjør mye spennende og banebrytende i Schibsted. Vi er et konsern som har disruptet og fornyet oss i snart 200 år og aldri står stille. Heller ikke nå selv om de fleste av oss sitter hjemme og jobber, noe som er et paradoks i seg selv! Nå eksperimenteres det som aldri før fra de mange hjem og jeg ser frem til å dele fra litt av erfaringene våre.  

Les mer om resten av programmet for Endringskonferansen 2020.

Påmelding fysisk deltagelse! NB! Kun 60 plasser!

Påmelding digital deltagelse!

Spørsmål om konferansen? Ta kontakt med Alexander Tresvig på tlf 47958990 eller alexander.tresvig@devoteam.no

Skroll til toppen