Endringsledelse i perspektiv

Hvordan påvirkes endringsledelse av roller og ståsted? Og hvilken betydning har bruken av agile og iterative prosesser?

Karina Birkeland er divisjonsdirektør for Kompetanse og Kultur i DNB og har lang erfaring med endringsledelse og organisasjonsutvikling både som leder og konsulent. Hun kommer på Endringskonferansen 15. oktober.

Kan du si litt om hva du skal snakke om, Karina?

Karina Birkeland, DnB

Jeg har erfart at endringsledelse påvirkes av roller og ståsted. Jeg vil snakke om hva som er mulig å få til og betydningen av å bruke agile og iterative prosesser.

I mitt innlegg vil jeg vil bruke mine erfaringer både som Divisjonsdirektør for Kultur og Kompetanse i DNB og fra mine tidligere stillinger.

Jeg har tidligere jobbet som organisasjonsutvikler i Gjensidige og vil blant annet komme inn på hvorfor Gjensidige designet endringsreisen i en sirkel.

Og hvorfor skal folk ha lyst til høre på innlegget ditt?

Du får høre noen historier om hvordan endringsledelse i teori og praksis fra ulike roller/perspektiv har bidratt til å styrke effekten jeg klarer å ha som endringsleder i dag. Og hvordan det bidrar til skapning av ny tilnærming som sakte men sikkert brer seg i DNB og andre virksomheter hvor jeg og tidligere kollegaer har bidratt som rådgivere.

Les mer om resten av programmet for Endringskonferansen 2020.

Påmelding fysisk deltagelse! NB! Kun 60 plasser!

Påmelding digital deltagelse!

Spørsmål om konferansen? Ta kontakt med Alexander Tresvig på tlf 47958990 eller alexander.tresvig@devoteam.no

Skroll til toppen