Kultur og målrettet endring – motkrefter eller drivkrefter?

ACMP og A-2 Norge har gleden av å invitere til et aktivt frokostseminar 6. juni for å belyse dette temaet. Du får høre om hvordan ACMP rammeverket kan bidra til målrettet endring og få en smakebit på Alfa & Omegas Kulturkabal – en interaktiv måte å engasjere en organisasjon i å utvikle fremtidens kultur.

Endring er på vei til å bli den nye normalen, og mange virksomheter opplever at det er utfordrende å oppnå ønsket effekt av igangsatte endringsinitiativer. Ofte kreves ikke bare ny kompetanse, men også ny adferd, nye prioriteringer og nye holdninger – mye av det vi definerer som kultur. Men hva skal til for å endre en kultur – og i hvilken grad er det mulig?

På frokostmøtet vil vi vise hvordan ACMP rammeverkets helhetlige tilnærming kombinert med gode verktøy for å involvere og engasjere medarbeidere kan gjøre endringsmål og kultur til drivkrefter som spiller sammen i å realisere virksomhetens strategi.

Meld deg på innen 3. juni her

Ann-Christine Moberg fra A-2 Norge leder en dialog rundt hvorfor og hvordan den første fasen i ACMP rammeverket er så viktig for å skape helhetsforståelse og lykkes med endring. Anne Grete Stykket og Trine Fossen fra Alfa & Omega forteller om opprinnelsen til Kulturkabalen og hvordan den har bidratt til å sette fokus på kultur for å lykkes med endringsprosesser. Hege Aamotsmo, Konserndirektør People & Culture i ISS World, deler noen av sine tidligere erfaringer rundt kultur i endring og Kulturkabalen. Vi vil også sammen få prøve ut verktøyet.

Dato og tid: 6. juni – Servering fra kl. 08:00 og faglig påfyll fra kl. 08:30-10:00

Sted: A-2 Norge, Drammensveien 165 (bygget ved siden av Circle K på Skøyen).

Skroll til toppen