Endringskonferansen 2019

Velkommen til Endringskonferansen torsdag 17. oktober, som arrangeres for 6. gang. Vi kan by på et spennende og variert program med interessante foredragsholdere og «sirkeltrening» i Endringsledelse.

Meld deg på konferansen her!

Program for dagen:

Alexander Stöckl, hovedtrener for det norske herrelandslaget i skihopp, vil snakke om felleskapets kraft og hvordan man jobber med et lag, formidling av verdier og kompetanseutvikling. Visjonen til Norsk hoppsport er å være verdens viktigste hoppnasjon. Samspill, kommunikasjon, endringsevne og systematikk er noen punkter som er avgjørende på veien til å skape uforglemmelige øyeblikk for utøverne, tilskuere og alle som er glad i skihopping. Les mer her

Rektor Curt Rice og professor Tale Skjølsvik ved OsloMet kommer for å snakke om endringsledelse i utdanningssektoren. OsloMet er Norges tredje største universitet med over 20.000 studenter, og har som visjon å levere kunnskap som løser samfunnets utfordringer. Hvordan skal universitetet henge med i utviklingen når samfunnets kompetansebehov endrer seg i stadig økende hastighet og studentene stiller større krav til digitale læringsformer? Hva mener egentlig akademikere om endringsledelse?

Siv Halvorsen, HR direktør og Synne Skjæret, Avdelingsleder organisasjonsutvikling i Sykehuspartner vil i sitt foredrag fortelle om hvordan Sykehuspartner tenker og jobber med endringsledelse i dag og hva de vil jobbe mer med fremover for å modne organisasjonen ytterliggere på dette området. Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. 1500 ansatte på ulike lokasjoner betjener alle helseforetak i Helse Sør-Øst med IKT, lønn, personal, logistikk og prosjekttjenester. Les mer her

Hege Aamotsmo, konserndirektør People & Culture i ISS, vil fortelle om deres endringsreise for å nå ambisjonen om å bli anerkjent som Norges viktigste integrasjonskanal. ISS er Norges største leverandør av Facilitiy management tjenester med ca. 11 000 medarbeidere. Hun vil snakke om hvorfor og hvordan jobber ISS med integrering og mangfold og hvordan er det lønnsomt på flere nivåer. Les mer her

Kjell Inge Davik, regionvegsjef i sør og leder for omstillingsprosjektet «Framtidas Statens vegvesen», vil fortelle om den svært kompliserte og flerdimensjonale omstillingen som pågår nå. Fra 1.1.2020 skal vegadministrasjonen og ca. 1850 av Statens vegvesens 6900 ansatte overføres til fylkeskommunene. Samtidig har de utredet en reorganisering av virksomheten, som skal sikre en tydeligere og mer effektiv organisasjon. Oppi alt dette er de avhengige av å få med deres kompetente ansatte over i ny organisasjon. Hvilke utfordringer har de har møtt underveis og hvordan har ansatte og tillitsvalgte blitt inkludert i prosessen? Les mer her

Tone Ringstad, gründer og lederutvikler i Cultureengine vil ta for seg temaet kultur for å lykkes med digital transformasjon. Digital transformasjon stiller store krav til virksomheten. Nye aktører, virtuelle team, ny teknologi og større fart utfordrer ledere og team på helt ny måte. Hun vil snakke om hvilken rolle kultur spiller inn i dette og hvordan bedriften kan bygge en kultur der dette blir en naturlig måte å jobbe på. Les mer her

Nytt av året er «Sirkeltrening i endringsledelse». Husker du gymtimen i gode gamle dager med ulike stasjoner rundt om i salen? Det kunne være kroppshevinger i ett hjørne, tauklatring, spensthopp osv. Endringskonferansen tar i bruk samme konseptet, men nå for å trene endringsmuskelen. Det blir fire stasjoner med fire ulike temaer som alle er viktige for en endringsleder å kjenne til og øve på. Hver stasjon blir bemannet med kompetente instruktører fra Difi, KS og Alfa & Omega. De vil sammen med deltakerne diskutere og komme med råd for hvordan problemstillingene bør angripes. Les mer her

Konferansier for dagen vil være Bianca Simonsen. Hun er en etterspurt konferansier og foredragsholder innenfor kommunikasjon, relasjoner og endring og har mye energi og humor.

På fjorårets konferanse var vi 130 deltakere og i år håper vi at enda flere vil delta. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger i fjor. Her er noen av dem:

«Inspirasjon og ideer tilbake til arbeidsplassen»

«Faglig nettverk + spennende og inspirerende foredrag»

«Ny kunnskap om elementer i endringsledelse»

«Lære av hverandre og høre hvordan andre har lykkes/ikke lykkes»

Verdt å merke seg:

Medlemmer av ACMP Norge får rabatert pris på Endringskonferansen. Informasjon om innmelding finner du her.

Mat og drikke er inkludert i prisen.

Adressen er Pilestredet 46, 0167 Oslo

Registrering er fra klokken 08:30, og selve programmet begynner klokken 09:00.

Meld deg på her!

Endringskonferansen er en årlig konferanse hvor personer som arbeider med endring møtes for å dele erfaringer, lytte og lære. De tre første årene var det Skatteetaten, NAV og Arkivverket som arrangerte konferansen. I år som i fjor – og året før – er det ACMP Norge som er vertskap. ACMP Norge er et norsk fagnettverk for som deg som jobber med endringsledelse, og vi er en del av den globale organisasjonen Association of Change Management Professionals. Info om medlemsfordeler i ACMP Norge finner du her. Skroll til toppen