Skattetaten i helt ny form

ACMP og Skatteetaten har gleden av å invitere til frokostseminar den 15. mai om omorganiseringen av Skatteetaten.

Skatteetaten har brukt de siste to og et halvt år på å tilpasse organisasjonen for framtiden. Regionstrukturen er fjernet, roller, ansvar og myndighet er omfordelt ut i divisjoner med landsdekkende ansvar, alle ledere og ansatte er innplassert på nytt og oppgaveløsningen er endret. Hvorfor gjorde vi det, og hvordan får man det til når samfunnskritisk produksjon samtidig skal opprettholdes i hele perioden?

Prosjektleder Tord Bern Hansen og delprosjektleder for Endringsledelse Atle Indrelid, kommer for å snakke om bakgrunnen for – og gjennomføring av prosjektet. Tom Daniel Sunde som har vært ansvarlig for evalueringen av prosjektet, vil gå igjennom punkter fra evalueringen på hvordan det har gått, med fokus på læringspunkter.


Meld deg på innen 12. mai ved å sende e-post til acmpnorge@gmail.com!

Dato og tid: 15. mai – og med servering fra kl. 08:00 og faglig påfyll fra kl. 08:30-10:00

Sted: Skattetaten, Schweigaards gate 17 i Oslo sentrum. Merk at inngangen til møterommet Ekeberg er til høyre for publikumsinngangen på samme adresse.

Alle deltakerne må registrere seg ved ankomst.

Meld deg på ved å sende inn en epost til acmpnorge@gmail.com. Oppgi fornavn, etternavn og firma.

Skroll til toppen