Nettverksmøte: Spill som verktøy i endringsprosesser

Hvordan lærer du en hund å sitte? Gjennom belønning, gang på gang. Også vi mennesker lærer best gjennom følelsen av å få til noe, og med den umiddelbare tilbakemeldingen på innsatsen og premieringen. Gamification handler om dette. Om å bruke spill-mekanismer for å lære, og for å skape engasjement.  

Gamification og bruke av spill-metodikk blir mer og mer utbredt i endringsprosesser. ACMP inviterer til nettverkstreff for alle medlemmer med dette som tema den 20. juni.

På nettverksmøtet kommer dere til å treffe Maria Iacovone fra Nordea, som skal fortelle oss om hvordan Nordea bruker spill som verktøy i sine endringsprosesser.

Dere får også møte Martin A. Hegge fra selskapet Zoaring. Zoaring tar kompliserte, og til dels kjedelige budskap, og forenkler gjennom å presentere prosesser gjennom en engasjerende forklaringsvideo. (https://www.zoaring.com/nb)

DELTAKELSE: Alle medlemmer ønskes varmt velkommen til nettverksmøte. Alle kan også ta med seg en gjest! Så inviter med deg en kollega, kunde eller bekjent og meld deg og en gjest på nettverkstreffet ved å sende en epost til acmpnorge@gmail.com. Påmeldingsfrist: 18. juni.

TID OG STED:

TID: Onsdag 20. juni kl 14:00.

Vi starter med introduksjon av temaet fra to ulike innledere som kan gi oss litt inspirasjon. Videre ønsker vi å bruke anledningen til å snakke sammen i mindre grupper og sammen komme frem til spørsmål vi ønsker å stille innlederne. Vi avslutter programmet med litt informasjon fra ACMP.

Vi regner med å avslutte kl 15.30, og etter dette oppfordrer vi de som har lyst til å bli værende for å prate videre.

STED: Vi treffes på Cafe con Bar i Brugata 11, 0186 Oslo. Alle kjøper selv de de vil ha å drikke eller spise, som kaffe eller en øl om man vil.

Det er enkelt å ta seg dit med offentlig transport, for eksempel er det kun to minutter å gå fra Brugata trikkestopp, eller fem minutter å gå fra Jernbanetorget/Oslo S.

Møter kommer ikke til å bli streamet.

Skroll til toppen