Effektiv digitalisering krever god innføringsledelse. Slik gjør vi det i departementene.

ACMP Norge og DSS ønsker deg velkommen til frokostmøte 23. mai kl. 8:00−10:00 i Akersgata 59 (servering kl. 8:00 – faglig påfyll fra kl. 8:30)

Meld deg på innen fristen 15. mai.

DSS forteller om to vellykkede innføringsprosjekter
I januar tok departementene i bruk en digital løsning til samarbeid om statsbudsjettet. Hør hvordan endringsledelse bidro til at innføringen gikk smertefritt, selv i en travel hverdag for departmentsansatte. Prosjektleder Ellen Berg og innføringsleder Lars Magne Arnesen fra DSS deler hva som gjorde endringen til en suksess.

I tillegg har vi styrket sikkerheten i tilgangsrettighetene i systemene våre. Alle skal ikke ha tilgang til alt, og nå har vi fått på plass et system som sikrer at riktig person har riktig tilgang til riktig tid. Viktig for oss, og viktig for Norge. Innføringsleder Siv Anne Johannessen forteller hvordan vi løste oppgaven og innførte det nye systemet i departementene.

 

Velkommen!

 

 

Skroll til toppen