For en dag i endringens navn!

Tusen takk til deg som deltok! Vi i ACMP Norge hadde en fantastisk dag sammen med deg som deltok på Endringskonferansen 2017! Vi håper du likte både innholdet i og rammene rundt konferansen. Og ikke minst at du dro videre både inspirert og fornøyd. Det ble også observert at mange av dere knyttet nye kontakter. Miljøet for fagområdet endringsledelse er sterkt voksende i Norge, og å dele erfaringer og råd kommer oss alle til gode.

Vi håper at du ønsker å bli medlem i ACMP Norge, og oppfordrer deg til å melde deg inn, slik bygger vi vårt nettverk enda sterkere. Informasjon om hvordan du melder deg inn finner du her . Om du også liker vår Facebook-side, vil du få varsler for frokostmøter og nettverkstreff.

Vi ser frem til å møte deg igjen!

 

Skroll til toppen