Menneskekunnskap er viktig når robotene tar over

Even Neeb og Christoffer Wenaas

Å bruke psykologi og kunnskap om mennesker til å skape en menneskevennlig digitalisering er et premiss for å lykkes, sier psykologene Even Neeb og Christoffer Wenaas. På Endringskonferansen på torsdag 19.oktober vil de dele spennende funn fra en undersøkelse med oss. Meld deg på i siste liten i dag!

Hva skal dere snakke om, Even og Christoffer?
Vi skal snakke om hvordan digitaliseringen påvirker noe av det viktigste i folks liv, nemlig arbeidshverdagen. Det vil si hvordan digitaliseringen kan påvirke arbeidsoppgaver, trivsel, samhandling, kommunikasjon og ledelse. Hva skjer når rutinearbeidet automatiseres? Hvilken effekt har digitaliseringen på det psykososiale arbeidsmiljøet? Hvilke faktorer er viktig for å få medarbeiderne med på digitaliseringen? Hva blir de viktigste egenskapene for å lykkes i en digitalisert arbeidshverdag? Dette og flere andre konsekvenser for de mellommenneskelige sidene av arbeidet. Vi har gjennomført en undersøkelse på temaet blant våre samarbeidspartnere og kunder og deler spennende funn fra denne i foredraget.

Får vi noen innsikt i noe etter en liten stund med dere?
Ja, vi mener jo det. Som for eksempel hvordan man kan bruke psykologi og kunnskap om mennesker til å skape en menneskevennlig digitalisering, som er et premiss for å lykkes. Praktiske implikasjoner her og nå av trender innenfor digitalisering. Konkrete eksempler på hva du som leder, HR-medarbeider eller medarbeider kan gjøre.

Hvorfor skal vi ha lyst til å høre på deres foredrag, da?
For å få innsikt i et mindre belyst perspektiv på digitaliseringen, nemlig det som har med effektene på mennesker og hvordan man håndterer dette. Vår ambisjon er å gi konkrete tips til hva du som prosjektleder, medarbeider eller HR-leder kan gjøre i morgen for å skape en menneskevennlig digitalisering.

Meld deg på her nå, det er siste frist i dag!

 

Skroll til toppen