Nettverkstreff for alle som er interessert i endringsledelse: Endringsledelse i den hybride arbeidshverdagen

Med pandemien har vi vært gjennom historiens største arbeidsmiljøeksperiment. Når vi nå begynner å få nedstengning og fast hjemmekontor på avstand, ser vi erfaringer både fra virksomheter, enkeltpersoner og fra forskning.

I vårens ACMP-aktivitet løfter vi dette som tema. Tilnærmingen blir «lean», der du som deltaker inviteres til å delta i diskusjonen og bringe inn både spørsmål, problemstillinger, erfaringer og gode løsninger.

Målet for møtet er at vi blir bittelitt klokere på hvordan vi fremover kan håndtere den hybride arbeidshverdagen. I tillegg håper vi å revitalisere nettverket ved å møte både gamle og nye kjente som er opptatt av å lykkes med endringsprosesser.

Velkommen skal du være!

Praktisk informasjon:

Arrangementet skjer den 7. juni kl. 16:30 – 18:30 og er gratis for alle

Denne gang kjøres møtene på to fysiske lokasjoner, med felles oppstart via Teams.

  • Er du i Oslo: Møt opp på Torggata 5, Stretch
  • Er du i Trondheim: Møt opp i Søndregate 4, Sparebank 1 SMN

Skroll til toppen