ACMP Norge inviterer til frokostmøte og årsmøte

Den 5. desember inviterer ACMP til kombinert frokostmøte og årsmøte

Frokostmøtet er åpent for alle og vi vil få høre innlegg av Erlend Vestre, Marie Juell og Alexander Tresvig fra Devoteam.

Erlend tar utgangspunkt i kommunalsektor og forteller om hvordan digital transformasjon starter med å etablere en forståelse hos ledelsen om behovet for endring og hvilke muligheter digital teknologi gir. Deretter vil Alexander og Marie, basert på erfaring fra Brønnøysundregistrene og helsesektoren, se på hvordan endringsledelse kan benyttes for å understøtte smidige prosjekter og bidra til å skape forutsetninger for å lykkes med smidige leveranser

Deretter blir det årsmøte for medlemmer i ACMP. Dette begynner kl 10.15, rett etter frokostmøtet. Merk at årsmøtet kun er åpent for ACMP medlemmer. Om du ikke er medlem i ACMP allerede kan du bli det her

Programmet blir som følger:

  • 08:00-08.30 Frokost og mingel
  • 08:30-10:00 To spennende innlegg
  • 10:15-11:15 Årsmøte
  • 11:15-12:00 Prat, rydding og enda mer mingel

Tid og Sted: 5. desember klokken 08:00 (innlegg begynner 08:30) i Devoteams lokaler i Kronprinsensgate 17  

Påmelding gjør du her:)

Skroll til toppen