Kan teknologi løse «omsorgskrisen»?

Fredrik Gulowsen fra NyBy

Det er nå tverrpolitisk enighet om at vi som samfunn må tenke nye modeller for å løse «omsorgskrisen». Samtidig ser vi at ny teknologi gjør det lettere å koble ressurser og behov på nye måter.  På Endringskonferansen 2018 vil du høre mer om dette.

Meld deg på Endringskonferansen ved å gå inn her!

Fredrik Gulowsen, med bakgrunn fra start-ups som Zwipe, Filmgrail og Kolonial.no kommer på Endringskonferansen 2018 for å fortelle om sin ambisiøse nysatsing NYBY som skal endre organiseringen av offentlige tjenester. Sammen med flere norske kommuner, ideelle organisasjoner og aktører i næringslivet har Nyby utviklet en helt ny type digital plattform som muliggjør selvorganiserende team, mobilisering av flere ressurser og sømløst samarbeid på tvers av offentlig, privat og frivillig sektor. Fredrik er statsviter, har en Executive Master i ledelse fra BI og har selv erfaring som pårørende.

Hva skal du snakke om på Endringskonferansen, Fredrik?

Jeg skal snakke om hvordan plattformen Nyby kan gjøre det enkelt for organisasjoner og grupper å organisere velferdsoppgaver på helt nye måter. Direkte koblinger mellom de som har behovene og de som faktisk kan bidra gir betydelig enklere koordinering for organisasjonene, men åpner også for helt nye muligheter. Nyby er en «app», men vi liker å tenke på Nyby som en måte å organisere velferdssamfunnet på.

Video fra regjeringens Helsekonferanse 2018 – Fredrik Gulowsen

Kommer du på Endringskonferansen vil du også få høre om innovasjonsarbeidet i Oslo kommunes to bydeler Alna og Stovner, og hvordan Telenor rigger seg for fremtiden med å bygge en læringskultur for å gjøre organisasjonen mer robust.

Oppdatert informasjon om Endringskonferansen vil du finne på våre nettsiderOg du kan melde deg på ved å gå inn her!

 

Skroll til toppen