Gir en systematisk læringskultur et konkurransefortrinn?

Joakim Slørstad, Senior Vice President Learning & Development i Telenor Group

– Kan en organisasjons læringsevne gjøres til et strategisk konkurransefortrinn, spør Joakim Slørstad, Senior Vice President Learning & Development i Telenor Group. På «Endringskonferansen 2018 – Slik rigger vi oss for fremtiden» vil han dele erfaringer fra Telenors arbeid med å bygge læringskultur for å gjøre organisasjonen mer robust i møtet med stadig høyere endringstakt.

Kan du utdype litt mer hva du skal snakke om, Joakim?

I foredraget går jeg inn på hva vi i Telenor mener med begrepet «learning agility» med særlig fokus på å bygge på egne styrker, samt å utvikle den enkelte medarbeideres læringsvaner. I foredraget vil jeg dele konkrete eksempler på hvordan vi legger til rette for selvdrevet læring gjennom et omfattende online læringstilbud, løpende medarbeidersamtaler og ved å utfordre ledere og medarbeidere på å sette av minimum 40 timer per år til systematisk utvikling.

Jeg håper at foredraget kan gi inspirasjon til å jobbe systematisk med å bygge læringskultur i egen organisasjon, sier Joakim. Målet er å gjøre dette så konkret og praktisk som mulig, og at de som hører får noen konkrete ideer og tips de kan ta med hjem til eget arbeid med læring og utvikling.

————-

Vil du høre Joakim, og mange andre spennende innlegg på Endringskonferansen den 18.oktober, med temaet «Slik rigger vi oss for fremtiden»? Meld deg på her!
Du kan lese mer om resten av programmet for dagen på ACMP Norges sider.

Skroll til toppen