Nettverkstreff Tirsdag 6.Juni

Temaet for denne gang er:

📢🌟 PSYKOLOGISK TRYGGHET I ENDRINGSPROSESSER 🌟📢

Forskning viser at psykologisk trygghet spiller en sentral rolle i endringsprosesser. 💡🔬

Vi inviterer deg til en spennende nettverkstreff hvor vi sammen skal reflektere rundt betydningen av endringsledelseskompetanse og kunnskap i psykologi for å skape psykologisk trygghet i endringsprosesser. 🤝💪 Vi kommer fra ulike bakgrunner og reagerer på endringer på forskjellige måter – ingen kan endre andre, så hvordan kan vi støtte hverandre for å lykkes med endringer? 🌍🔄

I forkant av samlingen den 6. juni håper vi at du vil ta deg tid til å lytte til en spennende podkast med Ann-Christine Moberg. Den vil forhåpentligvis inspirere deg til å reflektere og dele tanker med oss. 🎧✨

Du finner podkasten her

Vi ser frem til å dele denne lærerike og inspirerende opplevelsen med deg! 💫🎉

Oppmøte : kl. 16:30 🕡 

Programstart: kl. 17:00 🚀 

Sted: A-2 sine lokaler, Drammensveien 175, 0277 Oslo🏢

Påmelding

Skroll til toppen