Hvorfor og hvordan jobber ISS med integrering og mangfold – og hvordan er det lønnsomt?

ISS er Norges største leverandør av Facility management tjenester med ca. 11 000 medarbeidere fra 126 nasjonaliteter. Hvorfor og hvordan jobber de med integrering og mangfold og hvordan er det lønnsomt på flere nivåer ?

Meld deg på konferansen her!

Kan du si litt om hva du skal snakke om, Hege?

Jeg vil fortelle litt om hvilken endringsreise vi har vært på de siste årene. Hovedfokus vil være på hvorfor det er viktig for oss å ha en ambisjon om å bli Norges viktigste integrasjonskanal – i et sunt forretningsperspektiv, men jeg vil også snakke om viktigheten av godt lederskap.

Hege Aamotsmo, Konserndirektør People and Culture i ISS

Som en av de arbeidsgiverne i Norge hvor mange av våre nye nordmenn har sin første arbeidsplass, finnes det mye god læring i hva som skal til for at en integrering blir vellykket. I tillegg ønsker vi å bredde vår egen oppfatning av hvilket mangfold vi kan jobbe enda mer med å integrere i vår virksomhet. Blant våre lederprinsipper er ordene modig og inspirerende – vi gjør mye bra i dag, men jeg tror at vi kan gjøre mye mer! Så jeg kommer nok kanskje med vel så mange flere refleksjoner og spørsmål som «svar» .

Hva vil deltagerne sitte igjen med av innsikt etter foredraget ditt?

De vil forstå mer om hvorfor og hvordan ISS jobber med mangfold – hvorfor dette er så viktig for ISS, at det er lønnsomhet på mange nivåer – selv om det også er krevende å få til et mangfold som til enhver tid fungerer. Og at mangfold gir muligheten for oss alle til egen utvikling – tenk så mye erfaring, kunnskap og spennende mennesker det er å hente innenfor våre «vegger» med 126 nasjonaliteter – det er en ren skattekiste tenker jeg.

Og hvorfor skal folk ha lyst til å høre på ditt foredrag?

De få høre litt om hva en av Norges største arbeidsgivere i privat næringsliv gjør for å bidra til vellykket integrering!

Meld deg på her!

Skroll til toppen