«Å digitalisere i praksis – NAV tilpasser innføringsmetoder til ulike løp». Hold av datoen 27. april.

Alle i Norge har et forhold til NAV. Mange har hørt om NAVs omfattende moderniseringsarbeid. Det skrives mye om digitalisering, men hvordan gjøres det i praksis?

På frokostmøtet får vi høre om hvordan digitaliseringsarbeidet gjøres forretningsdrevet, og erfaringer med å jobbe med smidig innføring av endringer.

Anne Lieung og Anne Nørstenes jobber i Prosjekt 2 av modernisering av IKT i NAV. De har begge mange års erfaring med innføring i offentlig sektor. De jobber nå med å gi brukere og arbeidsgivere gode digitale tjeneste gjennom å tilpasse organisasjonen og utvikle IT-løsninger. «Forretningsutvikling først, deretter digitalisering». Anne og Anne vil fortelle om hvordan de jobber målrettet med endringsledelse og organisasjonsutvikling.

Berit Norum er kommunikasjonsrådgiver i NAV. Hun arbeider med strategisk rådgivning i forbindelse med endringer og større satsninger i NAV, og jobber nå i prosjektet Digisyfo som jobber etter smidig metode. Hun vil dele erfaringer og dilemmaer fra smidig innføring av tjenester til bruker, arbeidsgivere og medarbeidere i NAV.

Frokostmøtet holdes i NAVs lokaler i Waldemar Thranesgate 98 (møt opp innerst i bakgården).
Tidspunkt: Kaffe serveres fra klokken 08, og vi begynner klokken 08:30.

Påmelding sendes til epostadressen post@acmpnorge.org

Velkommen!

 

Skroll til toppen