Det digitale skiftet – hvordan skape en kultur som håndterer raske, omfattende endringer»

Digitalisering er av de viktigste driverne for endring!

På frokostmøtet 28. oktober hos Varde Hartmark får du møte:

  • Jørn Fredriksen og roboten Pepper fra IT selskapet Develop, og det mulighetsrommet denne teknologien representerer
  • Luc De Jaeger som er founding partner i det Belgia-baserte selskapet Nexum som vil dele sin erfaring fra endringsarbeid med en stor internasjonal energiaktør – nettopp forårsaket av et teknologisk skifte.

Kaffe og frokost fra 08.00 og faglig program fra 08.30-10.00

-“The transformation required in most businesses cannot any longer be supported by incremental moves but requires deep and fast shifts. The HOW is usually an unsolved issue across leadership teams. We will look into how an IT division moves from an asset driven- to a client driven company to face the challenges of Energy Transition”, Luc De Jaeger, founding partner Nexum.

Meld deg på frokostseminaret her:
https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=4876586&sid=p1MaQwRXyF

Skroll til toppen